uitnodiginsbrief 2020

Op woensdag 30 december organiseert de Dedemsvaartse Damclub D.D.D. in samenwerking met de Vrieling   adviesgroep het:

33e Vrieling Damtoernooi

Deelname is mogelijk in de Ere-Hoofd-Eerste en Tweede klasse en eventueel    jeugdklasse.

Het inschrijfgeld is  € 5,00, jeugdspelers t/m 16 jaar betalen € 2,50. In verband met de coronacrisis is  er zeer   waarschijnlijk een beperking van het aantal deelnemers. Graag vooraf per bank het inschrijfgeld overmaken   op rekeningnummer NL97ABNA0459622838 t.n.v. J. Siegers   onder vermelding " deelnemer 33e Vrieling   toernooi ". Deelname is dan op basis van datum van ontvangst van het inschrijfgeld.

MOCHT HET TOERNOOI ONVERHOOPT NIET DOORGAAN DAN WORDT HET INSCHRIJFGELD TERUG GESTORT.

Er wordt gespeeld in groepen van vier personen, per groep zijn er twee prijzen te verdienen. De eerste prijs  is   dit jaar een mandje met streekproducten en de tweede prijs is een vleesprijs. De extra prijzen voor de   poule   winnaars zijn ook dit jaar weer geldprijzen.

Waar                   : de Baron, Julianastraat 54, Dedemsvaart.  Tel. 0523-612135    ( parkeren achter het gebouw ).

Aanvang              : 10.00 uur

Speltempo           : één uur per speler per partij

Inlichtingen bij    :Gert Brink       tel. 0523-266924        gertbrink53@hotmail.com

Voor de voorlopige deelnemerslijst zie onze website www.damclub-dedemsvaart.nl